Siste nytt fra Alexi

Recent Posts

Lån og sikkerhet

Lån og sikkerhet

 Ønsker og lyster Vi er omringet av penger hver eneste dag. Penger kommer i så mange former, men det kan hende at det ikke er så bra at pengene kommer på en slik måte at det skaper konflikt for deg som bruker pengene eller har […]

Kryptovaluta

Kryptovaluta

Kryptovaluta og desentralisering Mange tror at all kryptovaluta er desentralisert. Dette stemmer ikke. All kryptovaluta er ikke desentralisert. Det viktige med kryptovaluta er at det er en digital valuta som bruker kryptografi. Selve sentraliseringen eller desentraliseringen er ikke et krav for å lage en digital […]

Forbrukslån renter

Forbrukslån renter

Forbrukslån
Forbrukslån er noe som er veldig vanlig å ta opp den dag i dag. Forbrukslån er et lån som ikke er bundet til et spesielt kjøp som hus, bil eller lignende, men hva enn man har lyst til. Bankene liker å forklare forbrukslån som en økonomisk frihet, siden man kan ta opp et lån og kjøpe akkurat det man ønsker. I samfunnet vårt i dag er det mange som blir fristet til å ta opp disse lånene, grunnet ønske om å kjøpe en ny veske, nye sko eller nye møbler til hjemmet. Selv om det kanskje vil føles som en økonomisk frihet, må man også huske på at det koster å ta opp et forbrukslån.

Renter
Rentene er prisen man må betale for å låne pengene av banken. Det er mange låneagenter som tilbyr forbrukslån, blant annet Loans.no. nettopp fordi de tjener veldig mye på denne type lån. Forbrukslån har en veldig høy rente, som gjør at fortjenesten på de pengene låner ut er veldig gunstig for bankene. Det er veldig viktig å se hvilken rente man binder seg til, om man skal ta opp et slikt lån. Det kan være smart å tenke på om det er verdt det hvis man bestemmer seg for å ta opp et forbrukslån. Om man bestemmer seg for å ta opp et slikt lån, kan det være smart og bruke pengene på noe av verdi. Noe man eventuelt kan selge ved en senere anledning. Hvis man tar opp et billig forbrukslån for å ha råd til fin mat og drikke eller muligheten til å være på byen hver helg, vil den være vanskelig å få tilbake noe av den verdien som opprinnelig var i de pengene som ble lånt.

 

Hva skal fylles ut i lånesøknaden

Hva skal fylles ut i lånesøknaden

Når du vil låne penger i form av et forbrukslån er det en del opplysninger som er viktige for utlåner å vite. Du skal sende inn opplysninger om hvem du er, hva du driver med (jobb, studerer, trygd eller hva som helst), hvor mye du […]


My Diary

Post ID:

 Ønsker og lyster

Vi er omringet av penger hver eneste dag. Penger kommer i så mange former, men det kan hende at det ikke er så bra at pengene kommer på en slik måte at det skaper konflikt for deg som bruker pengene eller har lyst til å få pengene. Er du på jobb så jobber du med verdier. Verdier kan være så mangt. Det kan være ting, tjenester eller arbeid med andre personer. Når du er omringet av verdier kan det hende at du selv har lyst på noe. Kanskje du vil ha noe mer å spise, noe mer å eie eller nye opplevelser.

Det er ikke alltid lett å vite hva man trenger eller hva man har lyst på. Noen kan ha lyst på mer enn andre, mens noen ikke har lyst på noe som helst. Hva du har lyst på kommer nok veldig an på deg. Hva som passer deg best er det noe du må tenke på. Har du noen gang reflektert over hva du har lyst på og når du identifiserer et ønske, om dette ønske er noe du faktisk trenger?

Lån

Når du har ønsker og lyster som du ikke kan betale for kan det fortsatt oppnås ved at du enten låner penger eller at du faktisk tjener mer penger. Det finnes mange forskjellige måter å plukke opp noen ekstra kroner. Går du på nett kan du finne internettsider med forum hvor du kan jobbe for andre og tjene noen ekstra kroner. Om dette er vanskelig kan du fortsatt finne på noe mer lokalt, som å plukke opp småjobber eller andre ting. Dessverre er ikke Uber i Norge lengre da du fint kunne kjøre for dem etter kun noen minutter med app og opplastning av dokumenter.

Når du låner penger vil det være avgjørende at du oppfyller alle vilkårene som banken stiller. Disse vilkårene finnes på nett og kan fås ganske raskt. Her er det mye mindre fleksibilitet og det er derfor viktig at du finner på forskjellige måter oppfylle disse kravene.

Sikkerhet

Alle som låner penger ønsker å låne penger så billig som mulig uten noen helst form for sikkerhet. Sikkerhet gjør at du som låner bort penger kan få dem tilbake på en eller annen måte. Er du på jakt etter billige lån uten sikkerhet er det flere steder du kan finne disse lånene. Om det er lån som du tar opp eller lån som du ikke tar opp, er det alltid morsomt å finne en god deal. Et billig lån uten sikkerhet bør ligge på 10% eller under. Det finnes ganske mange banker som tilbyr denne renten på side internettsider, men selve renten er vanskelig å oppnå om du faktisk prøver. De fleste banker vil jo at du skal kunne ta opp lån og at du skal trenge lånet nok til at du sier ja til en rente som er høyere.