Siste nytt fra Alexi

Lån og sikkerhet

Lån og sikkerhet

 Ønsker og lyster

Vi er omringet av penger hver eneste dag. Penger kommer i så mange former, men det kan hende at det ikke er så bra at pengene kommer på en slik måte at det skaper konflikt for deg som bruker pengene eller har lyst til å få pengene. Er du på jobb så jobber du med verdier. Verdier kan være så mangt. Det kan være ting, tjenester eller arbeid med andre personer. Når du er omringet av verdier kan det hende at du selv har lyst på noe. Kanskje du vil ha noe mer å spise, noe mer å eie eller nye opplevelser.

Det er ikke alltid lett å vite hva man trenger eller hva man har lyst på. Noen kan ha lyst på mer enn andre, mens noen ikke har lyst på noe som helst. Hva du har lyst på kommer nok veldig an på deg. Hva som passer deg best er det noe du må tenke på. Har du noen gang reflektert over hva du har lyst på og når du identifiserer et ønske, om dette ønske er noe du faktisk trenger?

Lån

Når du har ønsker og lyster som du ikke kan betale for kan det fortsatt oppnås ved at du enten låner penger eller at du faktisk tjener mer penger. Det finnes mange forskjellige måter å plukke opp noen ekstra kroner. Går du på nett kan du finne internettsider med forum hvor du kan jobbe for andre og tjene noen ekstra kroner. Om dette er vanskelig kan du fortsatt finne på noe mer lokalt, som å plukke opp småjobber eller andre ting. Dessverre er ikke Uber i Norge lengre da du fint kunne kjøre for dem etter kun noen minutter med app og opplastning av dokumenter.

Når du låner penger vil det være avgjørende at du oppfyller alle vilkårene som banken stiller. Disse vilkårene finnes på nett og kan fås ganske raskt. Her er det mye mindre fleksibilitet og det er derfor viktig at du finner på forskjellige måter oppfylle disse kravene.

Sikkerhet

Alle som låner penger ønsker å låne penger så billig som mulig uten noen helst form for sikkerhet. Sikkerhet gjør at du som låner bort penger kan få dem tilbake på en eller annen måte. Er du på jakt etter billige lån uten sikkerhet er det flere steder du kan finne disse lånene. Om det er lån som du tar opp eller lån som du ikke tar opp, er det alltid morsomt å finne en god deal. Et billig lån uten sikkerhet bør ligge på 10% eller under. Det finnes ganske mange banker som tilbyr denne renten på side internettsider, men selve renten er vanskelig å oppnå om du faktisk prøver. De fleste banker vil jo at du skal kunne ta opp lån og at du skal trenge lånet nok til at du sier ja til en rente som er høyere.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *